Noutati

Editura Suflet Transilvan Am pus bazele Editurii Suflet Transilvan, care are ca deviză următoarele cuvinte: "publicăm orice e de bun simţ".

Ateliere de lucru pentru tineri cu dizabilități: lemn - lut - piele

TABARA DE MESTESUGURI POPULARE

Proiectul Ateliere de lucru pentru tineri cu dizabilități: lemn - lut - piele vizează crearea unor condiții favorabile incluziunii în societate a persoanelor cu Sindrom Down prin noi metode și repunerea în prim plan a obiceiurilor populare româneşti în strânsă legătură cu tradiţiile românești dintr-o zonă multiculturală, prin organizarea unor ateliere de creaţie artisticăce se vor finaliza cu o expoziție, adresându-se tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 35 ani.

Atelierele se vor desfăşura în localitatea Teliu, judeţul Braşov şi vor cuprinde 3 ateliere de: sculptură, modelaj în lut şi croire în piele, conduse de meşteri populari, precum şi excursii, jocuri, spectacole de muzică şi dans.

Asociația Social-Culturală Suflet Transilvan, împreună cu partenerul principal din acest proiect, Asociația Down Plus București, au ca scop crearea unor condiții de trai favorabile a persoanelor cu Sindrom Down. Gradul de dizabilitate diferă de la o persoana la alta și este greu de apreciat cum va evolua manifestarea acestui sindrom in viitor. Persoanele cu Sindrom Down au caracteristici distincte, și, deși sindromul este permanent, majoritatea celor afectați, beneficiind de o îngrijire adecvată, pot duce o viață normală și activă. Persoanele cu Sindrom Down au dificultăți cognitive, motorii și numeroase alte probleme generale de sănătate.

TABARA DE SCULPTURA - TRADITII VECHI IN SPIRIT NOU 2015

TABARA DE SCULPTURA - TRADITII VECHI IN SPIRIT NOU 2014

TABARA DE SCULPTURA - TRADITII VECHI IN SPIRIT NOU 2013