Noutati

Festivalul "Vatra Satului" A doua ediţie a Festivalului Concurs de Tradiţii Populare VATRA SATULUI se va desfăşura pe 9-10 iulie 2016 în curtea Căminului Cultural din Comuna Teliu, judeţul Braşov.
Editura Suflet Transilvan Am pus bazele Editurii Suflet Transilvan, care are ca deviză următoarele cuvinte: "publicăm orice e de bun simţ".

"DOR DE FOLK"

Festival de Folk pentru tineret

Festivalul de folk pentru tineret vizează crearea unui cadru organizat de manifestare artistică şi muzicală în care tinerii îşi pot prezenta şi compara calităţile tehnico-interpretative, oferirea unei alternative constructive de petrecere a timpului liber şi o posibilitate de direcţionare optimă a atenţiei şi a potenţialului de manifestări multiple ale tinerilor, încurajarea învăţării unui instrument muzical, în paralel cu cultura generală obligatorie, considerând că muzica contribuie la dezvoltarea capacităţii mentale.

Se vor organiza: sesiuni de preselecţii sub formă de spectacol cu public, un spectacol concurs, o gală a laureaţilor, un recital susţinut de artişti consacraţi, o excursie tematică adresată câstigătorilor, conferinţe de presă.

Obiectivul general al festivalului este revigorarea interesului pentru muzică a tinerilor şi descoperirea şi promovarea tinerelor talente, precum şi promovarea debutului artistic.

Festivalul se va desfăşura pe trei categorii: Interpretare Individuală, Interpretare de Grup, Compoziţie şi pe trei categorii de vârstă: Elevi de şcoală generală, Elevi de liceu şi Studenţi. Dacă solicitările vor impune, se va creea încă o secţiune specială pentru cei ce nu se vor încadra în cele trei secţiuni propuse.

Organizatorii vor oferi pentru premii atrăgătoare pentru fiecare categorie în parte.

REGULAMENT FESTIVAL